KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Bilglasbloggen

2013-02-15 18:52 Grattis Stockholm! Från 1 mars finns Mobilglas på plats ute hos er!

Denna bakruta exploderade när kunden satte på värmaren, nu är den bytt på plats i Nossebro!Sedan starten våren 2012 i Göteborgsregionen har vi haft siktet inställt på att öppna upp verksamhet i samtliga Sveriges storstadsområden, och nu har turen äntligen kommit till Stockholmsregionen. Mobilglas har en unik approach till bilglas – vi åker ut till privat och företagskunder och byter bilglas och lagar stenskott på platsen. Konceptet har emottagits mycket väl av marknaden, och vi har på kort tid haft äran att stifta bekantskap med många nya nöjda kunder – vår tro och förhoppning är att vi nu kan ta vårt koncept till Stockholmsregionen, och därefter vidare ut i landet.

Med mycket kompetenta nyrekryterade bilglasmästare och två servicebilar börjar vi från den 1 mars att åta oss uppdrag inom bilglas i hela Stockholm – från Saltsjöbaden och Värmdö i öster till Södertälje, Strängnäs och Enköping i väster, Nynäshamn i söder och Uppsala i norr. Vi kommer under en period marknadsföra oss mycket aktivt mot potentiella kunder i fokusområdena.

Pressrelease: http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-nya-mobila-bilglaskedja-oeppnar-verksamhet-i-stockholm-837643

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *