KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

BILGLAS I GöTEBORG

PÅ PLATS HOS DIG

I Göteborg har vi två bilglasmästare som kan komma till dig, oavsett om du är vid Ullevi, Götaplatsen eller på Hisingen! Räkna ut pris och boka din tid direkt här på vår hemsida, så kommer vi ut till dig i Göteborg och löser ditt bilglasproblem!

BOKNING
och pris

Ange bilens registreringsnummer:

BÖRJA

Du bokar tid online för att laga stenskott
byta bilglas eller åtgärda en inbrottsskada.

En av våra servicebilar kommer ut till dig och åtgärdar problemet på platsen.

I vissa fall betalar du bara din självrisk, beräkna pris för att se själv.

Vi kommer till platsen din bil står på – du väljer själv om det är hemmet, arbetsplatsen, shoppingcentret eller sommarstugan!

  • Livstids garanti
  • Du kan göra annat under tiden
  • Du sparar pengar

Bilder från vårt arbete med bilglas i Göteborg

 

Rekommenderar starkt!

★★★★★
Min ruta på bilen blev sönderkrossad (inbrott). Jag jobbade självklart nästan alla dagar efter det men inga problem! Mobilglas kom till mitt jobb och fixade rutan på plats (dammsugade även upp) på loppet inom en timma. Behövde bara möta upp för nyckel o betalning. Rekommenderar starkt!
- Linda Sundberg

Priset kom inte ens upp i självrisken

★★★★★
Kan rekommendera mobilglas.se. En herre med 40 år i glasbranschen fixade även till lackskadan. Priset kom inte ens upp i självrisken. 1300 kronor och sidorutan är ny, glaskrosset borta och Ulrik Fallström nöjd. Och jag behövde inte köra en meter.
- Ulrik Fallström

Alltid snabbt och bra jobb

★★★★★
Andra gången, som jag behövt ett stenskott och nu inbrottsförsök så rutan var förstörd. Alltid snabbt och bra jobb. Robin som hjälpte mig i dag, var dagens hjälte. Trevlig och ansvarsfull. Alltid kul att se att ungdomar verkligen, är duktiga snälla och glada. Tack Robin
- Claudia Iversen

Oj vad snabbt och smidigt

★★★★★
Oj vad snabbt och smidigt. Behövde inte ens vara vaken (efter att jobbat natt och fått rutan krossad) När jag vaknade var bilen både renstädad och ny ruta på plats. Kan varmt rekommenderas.
- Lena Svensson

Bäst pris och bäst service

★★★★★
Länge hade vi haft vår spricka på bilens framruta. Jag bad om offert från flera företag. Detta företag hade bäst pris och bäst service. De kom hem till oss och bytte rutan på 1 timme. Fantastiskt bra!
- Annica Källström