KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Om Mobilglas i Göteborg

Mobilglas hjälper privat och företagskunder i Göteborg att spara tid och pengar genom att laga stenskott och byta bilglas på platsen. Du slipper åka till verkstaden och irra runt i ett industriområde i några timmar – istället kan du sitta kvar på kontorsstolen eller leka med barnen medan vi utför arbetet på din garageuppfart, på parkeringsplatsen vid jobbet eller flygplatsens långtidsparkering.

Mobilglas Sverige AB (556886-3939) har sitt huvudkontor i Göteborg. Företaget startades av Tord Hertram och Carl-Gustav Öberg våren 2012. Vi arbetar med den senaste utrustningen inom bilglas, och material (som lim till vindrutor t ex) av högsta kvalitet. Bilrutorna vi monterar kommer från samma leverantörer som tillverkar originalrutorna och vi kan oftast få tag på din ruta på någon timme.

Det finns en hel del utmaningar förenade med ambulerande bilglasarbete, några av dessa är nederbörd, temperatur, underlag/parkeringsyta, vind och pollen – men genom att vi endast utför arbetet på plats om våra säkerhetsföreskrifter* upprätthålls, och annars erbjuder kunden att ta in bilen till en verkstad kan vi året runt erbjuda en säker, högkvalitativ, uppskattad och värdefull tjänst för våra kunder. Vi utvecklar även egna metoder för att kunna utföra arbeten vid t ex regnväder eller kyla genom lösningar i stil med (uppvärmda) tält, bilmonterade markiser etc. Vi samarbetar med en rad verkstäder runt om i de regioner vi är verksamma i och arbetar för att etablera fler sådana samarbeten och möjligheter att kunna nyttja verkstadsutrymmen på strategiska platser.

*: Våra säkerhetsföreskrifter
Vi följer biltillverkarnas instruktioner, och utför ingen limning av bilglas utomhus om temperaturen är utanför den av limtillverkarens godkända appliceringstemperaturen. Inte heller om det finns risk för nederbörd, stark vind eller påtagligt hög mängd luftburna partiklar och lämpligt skydd saknas. Vi ser även till att limning sker med bilen parkerad på en plan yta, samt informerar kunden om den exakta monteringstiden för rutan och att bilen inte får framföras förrän en (1) timme efter denna tidpunkt av säkerhetsskäl.

Plats för verksamhet i Göteborg

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg

 

Telefon

031-701 00 40

 

Post/Huvudkontor

Mobilglas Sverige AB
Gustaf Dalénsgatan 30 1TR
417 24 Göteborg

 

E-post

Maila info@mobilglas.se!