KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Bilglasbloggen

2013-01-16 18:19 Byt vindrutan och få en ny smartphone gratis!

Få denna telefon när du låter oss byta vindrutanFör oss på Mobilglas är det ett vanligt missförstånd att folk tror att vi byter glas på mobiltelefoner när vi säger att vi jobbar på Mobilglas – det tycker vi mest är roligt! För att göra det ännu roligare tänkte vi nu under resten av januari köra en kampanj – det är nämligen så att vi fått tag på ett större antal mobiltelefoner av modell Sony Xperia Miro ifrån Tre – de flesta är svarta men det finns även ett fåtal med en rosa framsida. Om du anlitar oss för att byta din vindruta så får du en sådan mobiltelefon rätt i handen av vår montör.

Du kan läsa mer om mobiltelefonen på denna sida hos Tre. Mobilen är operatörslåst till Tre, så antingen behöver du ett kontantkort från Tre eller ett abonnemang.

OBS: Gäller så länge lagret räcker!

Boka en tid idag och berätta för oss att du önskar ta del av erbjudandet så har vår montör med sig en mobiltelefon till dig!

 


Ett svar till “Byt vindrutan och få en ny smartphone gratis!”

  1. Jessica Sköld skriver:

    Hej! Wow, en sådan mobil skulle jag gärna vilja ha! 🙂 Och gud vad häftigt det är att få den helt gratis :))) Det ska bli riktigt spännande faktiskt! / Jessica Sköld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *