KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Bilglasbloggen

2014-02-13 11:04 Ledigt jobb: Bilglasmästare i Stockholmsregionen

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en bilglasmästare för att utöka vår verksamhet i Stockholm. Rollen innebär att utföra bilglasarbete åt Mobilglas privat och företagskunder ute på plats och att arbeta ihop med bolagets befintliga personal för att utveckla och växa vår verksamhet. Rollen kommer att utvecklas i dialog med företagsledningen i takt med att verksamheten växer, så för rätt person och rätt prestation finns det goda möjligheter till en framträdande roll i Mobilglas Sverige AB i framtiden.

Grundkrav:

  • Minst två års erfarenhet av bilglas och stenskottslagning
  • Boende i Stockholmsregionen
  • Social kompetens och en vilja att skapa goda kundrelationer
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Initiativtagande och självgående

Intresserad?

Skicka ett mail med en personlig ansökan, CV och referenser till rekrytering@mobilglas.se.

Kort om Mobilglas

Vi lagar och byter bilrutor på plats hos kunden. Med den senaste tekniken inom bilglasmontage och stenskottslagning utför vi högkvalitativa arbeten i varierande miljöer. Mobilglas är Sveriges yngsta och snabbast växande företag inom bilglas, bolaget startades våren 2012 i Göteborg – där bolaget snabbt har fått ordentligt fäste, och sedan 1 mars 2013 har bolaget startat upp verksamhet i Stockholm.

 
Inga kommentarer än, bli den förste!

2013-10-05 14:21 Vinn en iPad Mini och få 100 kr rabatt vid vindrutebyte

Vinn en iPad och få 100 kr rabatt vid vindrutebyte
När vi på Mobilglas åker ut till dig för att byta din vindruta använder vi iPad Mini (fast några av oss har vanliga iPads också). Vi använder dem för att beställa rätt ruta, hitta till rätt plats, för att ta reda på vad som skall göras, föra anteckningar, sammanställa och be dig om underskrift på skadeanmälan (direkt på iPad:en) och för att hantera betalningen och utskick av kvitto via e-post (brev går också bra). Det är för oss ett fantastiskt verktyg, och nu vill vi dela med oss av det till dig!

Om du anlitar oss för ett vindrutebyte under oktober månad deltar du i utlottning av en iPad Mini Wi-Fi 16 GB (du får själv välja vilken färg om du blir den lycklige vinnaren), dessutom får du 100 kr i rabatt om du själv bokar vindrutebytet via vår bokning online.

Vinnaren meddelas via vår Facebook-sida, och det gäller alla vindrutebyten vi utför under oktober. Dina chanser är goda, då vi är ett litet företag och inte hinner göra hur många vindrutebyten som helst på en månad!

 
Inga kommentarer än, bli den förste!

2013-05-19 09:48 Grattis Malmö, Lund och Helsingborg! Nu öppnar vi i Skåne!

Sedan vi startade i Göteborg för strax över ett år sedan har vi haft en fantastisk utveckling, då vi nu täcker in flera av Sveriges största län kring Stockholm och Göteborg kände vi att det var dags att titta söderut mot Skåne!

fb-headerMobilglas har en unik approach till bilglas – vi åker ut till privat och företagskunder och byter bilglas och lagar stenskott på platsen. Konceptet har emottagits mycket väl av marknaden, och vi har på kort tid haft äran att stifta bekantskap med många nya nöjda kunder – nu vill vi göra det även i Skånes städer, som Helsingborg, Lund och Malmö.

Med mycket kompetenta nyrekryterade bilglasmästare och två servicebilar börjar vi från och med nu att åta oss uppdrag inom bilglas i västra Skåne – från Båstad i norr till Trelleborg i söder.

Pressrelease: http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/mobil-bilglaskedja-vaexer-vidare-och-oeppnar-verksamhet-i-malmoe-867648

 
1 kommentar

2013-04-15 20:10 Få en smartphone när du bokar tid för vindrutebyte online!

Få denna telefon när du låter oss byta vindrutanFör oss på Mobilglas är det ett vanligt missförstånd att folk tror att vi byter glas på mobiltelefoner när vi säger att vi heter Mobilglas – det tycker vi mest är roligt! För att göra det ännu roligare, och för att fira att vi nu har en väldigt fräsch onlinebokningsfunktion tänkte vi nu under resten av april köra en kampanj – det är nämligen så att vi fått tag på ett större antal mobiltelefoner av modell Sony Xperia Miro ifrån Tre – de flesta är svarta men det finns även ett fåtal med en rosa framsida. Om du bokar en tid här på vår hemsida för att byta din vindruta så får du en sådan mobiltelefon rätt i handen av vår montör när jobbet utförs.

Du kan läsa mer om mobiltelefonen på denna sida hos Tre. Mobilen är operatörslåst till Tre, så antingen behöver du ett kontantkort från Tre eller ett abonnemang.

OBS: Gäller så länge lagret räcker, och endast vid onlinebokning!

Boka en tid idag så har vår tekniker med sig en mobiltelefon till dig!

 
Inga kommentarer än, bli den förste!

2013-02-15 18:52 Grattis Stockholm! Från 1 mars finns Mobilglas på plats ute hos er!

Denna bakruta exploderade när kunden satte på värmaren, nu är den bytt på plats i Nossebro!Sedan starten våren 2012 i Göteborgsregionen har vi haft siktet inställt på att öppna upp verksamhet i samtliga Sveriges storstadsområden, och nu har turen äntligen kommit till Stockholmsregionen. Mobilglas har en unik approach till bilglas – vi åker ut till privat och företagskunder och byter bilglas och lagar stenskott på platsen. Konceptet har emottagits mycket väl av marknaden, och vi har på kort tid haft äran att stifta bekantskap med många nya nöjda kunder – vår tro och förhoppning är att vi nu kan ta vårt koncept till Stockholmsregionen, och därefter vidare ut i landet.

Med mycket kompetenta nyrekryterade bilglasmästare och två servicebilar börjar vi från den 1 mars att åta oss uppdrag inom bilglas i hela Stockholm – från Saltsjöbaden och Värmdö i öster till Södertälje, Strängnäs och Enköping i väster, Nynäshamn i söder och Uppsala i norr. Vi kommer under en period marknadsföra oss mycket aktivt mot potentiella kunder i fokusområdena.

Pressrelease: http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sveriges-nya-mobila-bilglaskedja-oeppnar-verksamhet-i-stockholm-837643

 
Inga kommentarer än, bli den förste!