KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

BILGLAS I GöTEBORG

PÅ PLATS HOS DIG

I Göteborg har vi två bilglasmästare som kan komma till dig, oavsett om du är vid Ullevi, Götaplatsen eller på Hisingen! Räkna ut pris och boka din tid direkt här på vår hemsida, så kommer vi ut till dig i Göteborg och löser ditt bilglasproblem!

BOKNING
och pris

Ange bilens registreringsnummer:

BÖRJA

Du bokar tid online för att laga stenskott
byta bilglas eller åtgärda en inbrottsskada.

En av våra servicebilar kommer ut till dig och åtgärdar problemet på platsen.

Du betalar din självrisk, och vi tar hand om allt pappersarbete med försäkringsbolaget!

Mobilglas tar hand om din skadeanmälan till försäkringsbolaget. En glasskada påverkar inte dina skadefria år på din bilförsäkring, och är det bara ett stenskott är självrisken för en lagning oftast inte mer än 100-200 kr.

  • Livstids garanti
  • Du kan göra annat under tiden
  • Du sparar pengar

Bilder från vårt arbete med bilglas i Göteborg

 

Maken till bra service får man leta efter!

★★★★★
5 5 1
Maken till bra service får man leta efter! Fått rutan krossad 2 ggr och de kommer lika snabbt varje gång och fixar det på plats, trots ovanliga bilar. 5 stjärnor!!

Jag är supernöjd

★★★★★
5 5 1
Jag fick min ruta utbytt för några veckor sedan och jag är supernöjd. Så tacksam och bra att ni kom och bytte rutan på plats så jag slapp åka nånstans. Det kallar jag bra service. Kan varmt rekommendera mobilglas :) varm hälsning Sofia

Rekommenderar starkt!

★★★★★
5 5 1
Min ruta på bilen blev sönderkrossad (inbrott). Jag jobbade självklart nästan alla dagar efter det men inga problem! Mobilglas kom till mitt jobb och fixade rutan på plats (dammsugade även upp) på loppet inom en timma. Behövde bara möta upp för nyckel o betalning. Rekommenderar starkt!

Priset kom inte ens upp i självrisken

★★★★★
5 5 1
Kan rekommendera mobilglas.se. En herre med 40 år i glasbranschen fixade även till lackskadan. Priset kom inte ens upp i självrisken. 1300 kronor och sidorutan är ny, glaskrosset borta och Ulrik Fallström nöjd. Och jag behövde inte köra en meter.

Alltid snabbt och bra jobb

★★★★★
5 5 1
Andra gången, som jag behövt ett stenskott och nu inbrottsförsök så rutan var förstörd. Alltid snabbt och bra jobb. Robin som hjälpte mig i dag, var dagens hjälte. Trevlig och ansvarsfull. Alltid kul att se att ungdomar verkligen, är duktiga snälla och glada. Tack Robin