KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Priser för vindrutebyte på VOLKSWAGEN DERBY

Här sammanställs våra dagsaktuella priser på byte av vindrutan på en VOLKSWAGEN DERBY. Observera att priset kan påverkas av ytterligare faktorer som vi här inte kan ta hänsyn till, exempelvis - men inte enbart - om kringliggande lister som oftast inte byts behöver bytas ut på grund av slitage/ålder eller om ytterligare arbete i form av t ex rostslipning måste ske.

Vilken ruta har min VOLKSWAGEN DERBY av nedanstående?

I de flesta fall kan du själv se vilken ruta du har i tabellerna nedan genom att identifiera rätt årsmodell för när rutan började användas i bilen, identifiera om du har regnsensor i bilen, vilken färg du har på rutan (svagt grönfärgad är absolut vanligast) samt om du har en färgad solskyddskant överst på rutan. Om du med denna information ändå inte lyckas hitta vilken ruta du har, ta då kontakt med oss så kan vi identifiera rutan åt dig!

Vad är min självrisk?

Om byte av vindrutan på din VOLKSWAGEN DERBY sker med anledning av en försäkringsgrundande skada och du har lägst halvförsäkring på bilen (glasskador täcks av de flesta försäkringsbolag vid halvförsäkring eller mer) betalar du endast din glassjälvrisk till oss - resten fakturerar vi försäkringsbolaget. För att se vad du har för självrisk kan du använda dig av vår prisberäkning och tidsbokning online.1975 - 1981

Artnr Utrustning i ruta Rutans färg Solskydd Totalpris (inkl. restid, arbete och moms)
748 BZB Ingen utrustning Bronze-färgad Blå solskyddskant 4,257:-
748 C Ingen utrustning Klar färg - 3,885:-
748 GB Ingen utrustning Grön färg Blå solskyddskant 4,257:-

1981 - 1994

Artnr Utrustning i ruta Rutans färg Solskydd Totalpris (inkl. restid, arbete och moms)
1170 C Ingen utrustning Klar färg - 2,966:-
1170 GB Ingen utrustning Grön färg Blå solskyddskant 3,304:-
1170 G Ingen utrustning Grön färg - 3,304:-
Observera att ovanstående priser kan innehålla felaktigheter och att det kan bli både dyrare och billigare att byta din vindruta beroende på faktorer som ovanstående tabell inte tar hänsyn till. När det är viktigt med en helt korrekt prisuppgift, kontakta oss!

Räkna ut pris för just din bil och boka en tid online
Tillbaka till listan över vanliga bilmodeller och bilmärken