KONTAKTA OSS VIA TELEFON

Ring oss på:

031-701 00 40

eller

Fyll i ditt telefonnummer:

KONTAKTA OSS VIA E-POST

Priser för vindrutebyte på SEAT TOLEDO XL

Här sammanställs våra dagsaktuella priser på byte av vindrutan på en SEAT TOLEDO XL. Observera att priset kan påverkas av ytterligare faktorer som vi här inte kan ta hänsyn till, exempelvis - men inte enbart - om kringliggande lister som oftast inte byts behöver bytas ut på grund av slitage/ålder eller om ytterligare arbete i form av t ex rostslipning måste ske.

Vilken ruta har min SEAT TOLEDO XL av nedanstående?

I de flesta fall kan du själv se vilken ruta du har i tabellerna nedan genom att identifiera rätt årsmodell för när rutan började användas i bilen, identifiera om du har regnsensor i bilen, vilken färg du har på rutan (svagt grönfärgad är absolut vanligast) samt om du har en färgad solskyddskant överst på rutan. Om du med denna information ändå inte lyckas hitta vilken ruta du har, ta då kontakt med oss så kan vi identifiera rutan åt dig!

Vad är min självrisk?

Om byte av vindrutan på din SEAT TOLEDO XL sker med anledning av en försäkringsgrundande skada och du har lägst halvförsäkring på bilen (glasskador täcks av de flesta försäkringsbolag vid halvförsäkring eller mer) betalar du endast din glassjälvrisk till oss - resten fakturerar vi försäkringsbolaget. För att se vad du har för självrisk kan du använda dig av vår prisberäkning och tidsbokning online.2004 -

Artnr Utrustning i ruta Rutans färg Solskydd Totalpris (inkl. restid, arbete och moms)
2582E M/GB Regnsensor Grön färg Blå solskyddskant 5,347:-
2582E GELEluppvärmd Grön färg - 7,023:-
2582E M/GELEluppvärmd, Regnsensor Grön färg - 7,023:-
2582E M/GRegnsensor Grön färg - 5,347:-
2582E GIngen utrustning Grön färg - 5,409:-
2582E GBEL,XEluppvärmd Grön färg Blå solskyddskant 7,023:-
2582E M/GBEL,XEluppvärmd, Regnsensor Grön färg Blå solskyddskant 7,023:-
2582E GB,XIngen utrustning Grön färg Blå solskyddskant 5,409:-
Observera att ovanstående priser kan innehålla felaktigheter och att det kan bli både dyrare och billigare att byta din vindruta beroende på faktorer som ovanstående tabell inte tar hänsyn till. När det är viktigt med en helt korrekt prisuppgift, kontakta oss!

Räkna ut pris för just din bil och boka en tid online
Tillbaka till listan över vanliga bilmodeller och bilmärken